Görüş Bildir
Haberler
Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu: 'Zam Yapılırsa Yolcunun Şikayeti de Ortadan Kalkar'

Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu: 'Zam Yapılırsa Yolcunun Şikayeti de Ortadan Kalkar'

Batuhan
28.04.2022 - 12:53

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, taksiler için zam talebinde bulundu. Aksu, 'Zam yeterli olmadı, zam yapılırsa yolcunun şikayeti de ortadan kalkar' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul'da toplu ulaşıma yapılan yüzde 40'lık zammın ardından taksi açılış ücreti 9,80 lira, indi-bindi ücreti ise 28,00 lira oldu. 3 haftadır uygulamada olan tarife değişikliği ile ilgili İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu açıklamalarda bulundu.

Aksu, yapılan zammın yeterli olmadığını, giderlere yapılan zam kadar gelirlerine de zam yapılmasını istediklerini belirtti. Yolcu ve şoför arasında yaşanan kavgalarla ilgili de konuşan Aksu, 'Gelen şikayet sayısı neredeyse yüzde 1 bile değil. Biz odamıza da yetki verilsin istiyoruz. Taksimetre ücret tarifeleri, indi-bindi tarifesi iyileşirse, istediğimiz oranda zam yapılırsa yolcunun şikayeti de ortadan kalkar. Taksici de gitmemezlik yapmaz' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
7
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
lord

parayla karakterlerinin değişebildiğini itiraf etmiş sanki

m.u

Nasıl kurtulucaz bu beladan bakalım. Soyunuz kurusun...

Ahmet Sevindi

BU AKMALDA SIKINTI YOK BU İŞTEN NEMALANIYOR .ADAMDA EN AZ 100 TANE PLAKA VAR . SIKINTI TAKSİ ŞÖFÖRÜ OLAN SALAKLARDA , HALEN SAVUNUYORLAR