Görüş Bildir
Reklam
Gözaltına Alınan Aşkım Kapışmak Hakkındaki İddia Belli Oldu
Ankara merkezli 21 ilde, sözde kripto varlık alım-satım platformuna yönelik gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 127 şüpheliden davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak hakkında, 'yapıya insan kazandırma' faaliyetleri iddiasıyla soruşturma yürütüldüğü belirtildi.
Reklam
“Mutlu Sonla Masaj” Kötü Bitti: Kadınların Silikonları İçin Teminat İstemişler
Tunceli’de B.C. isimli vatandaş, internette gördüğü bir eskort ilanı ile toplam 220 bin lira dolandırıldı. Sosyal medyada denk geldiği ‘Mutlu son masajı’ ilanına kanan ve kadınların göğüs ve dudak silikonları için istenen 50 bin liralık teminatı gönderen vatandaş, sonrasında şantaj sebebiyle 170 bin lira daha gönderdi. B.C.’nin polise başvurusuyla başlayan operasyonda 18 şüpheli gözaltına alındı.
Reklam
Reklam
Reklam
Türkiye Mutluluk Anketi: Türkiye'de İnsanların Yüzde 58,7'si Mutsuz
Araştırma şirketi Areda Survey, Türkiye genelinde 3 bin 101 kişinin katılımıyla mutluluk araştırması yaptı. Buna göre araştırmaya katılanların yüzde 58,7'si mutsuz olduğunu belirtti. 10 yıl sonraki halleri sorulduğunda ise yüzde 34,7'si karamsar olduğunu söyledi. Türkiye'nin geleceğine dair pek bir şeyin değişmeyeceğini düşünenlerin oranı yüzde 17,9 geçen yıla göre yüzde 7,7 arttığı görüldü. Dünyanın geleceğini kötü görenlerin oranı ise yüzde 86'ya yükseldi.
Reklam